ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ξεκίνησε την λειτουργία του το έτος 1994. Η αγάπη μας για το καζάν ντιπί μας ώθησε να αναπτύξουμε την ποιότητα, και μέσα από την τεχνολογία, την ποσότητα και την ασφάλεια, η υγειηνή και η μεταφορά είναι ένα επιτακτικό μέρος της εργασίας μας. Έτσι πέρα από της άριστες πρώτες ύλες κατασκευάσαμε και συσκευασίες μίας χρήσης ώστε να γίνει προσιτό από όλους.

Από το 1998 βρισκόμαστε σε δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αφού αναπτύξαμε τεχνογνωσία είμαστε σε θέση να παράγουμε έως και 420 ταψιά ημερησίως ή δύο τόνους καζάν ντιπί από εντόπιο φρέσκο αγελαδινό γάλα της περιοχής.

Το «καζάν ντιπί Θεσσαλονικης» είναι μία μικρή ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που έχει αναπτύξει την πρώτη γραμμή παραγωγής καζάν ντιπί που είναι καινοτόμος σε μηχανήματα αλλά και σε άλλα είδη.

Οι συσκευασίες μας τοποθετούνται σε μικρό ατομικό ταψάκι, στρόγγυλο , σε ταψί τετράγωνο 20×30 και σε μεγάλο ταψί 32×42 και το καθαρό βάρος ποικίλει ανά είδος γλυκού.
Οι συσκευασίες είναι μίας χρήσης, μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε ψυκτικούς θαλάμους.

Το καζάν ντιπί μας είναι αμιγώς Ελληνική Δική μας Συνταγή και δεν έχει καμιά σχέση με την τούρκικη συνταγή.