ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Κάθε φρέσκια κρέμα έχει πρώτη ύλη καλό και φρέσκο γάλα, η διαδικασία παρασκευής, η τοποθέτηση των υλικών, η ανάδευση, το ψήσιμο, η διάρκεια είναι οι βασικοί παράγοντες Επιτυχίας.

Ένας άλλος παράγοντας είναι η διατήρηση της σε υγιεινό περιβάλλον, αλλά και η ικανή συσκευασία, ικανή να προστατεύσει το γλυκό.
Κάθε κρέμα πάσχει από την υγρασία του ψυγείου, τις οσμές, την εναπόθεσή της απευθείας στον ψυκτικό θάλαμο εκτεθειμένο στα υπόλοιπα είδη που υπάρχουν γύρω της.
Η παράταση του χρόνου ζωής και ποιότητας, εξυπακούεται ότι πρέπει να παραμένει προστατευμένη στο κουτί της εντός ψυγείου ώστε να την απολαμβάνετε όλες τις ώρες και τις εποχές. Κάθε κρέμα επιδέχεται από εσάς τη δική σας άποψη σε ότι θέλετε να προστεθεί από επάνω.

Το καζάν ντιπί εάν το θεωρείτε βαρύ στη γεύση μπορείτε να ξύσετε την επιφάνεια του με μια σπάτουλα ώστε να γίνει πιο ελαφρύ

Η κρέμα σαν γλύκισμα είναι ένα ευγενές είδος χωρίς τηγάνι ή υπερβολική ζάχαρη, ευαίσθητη και ατελείωτη σε παραλλαγές και αξιώνει τα καλύτερα υλικά ώστε πάντοτε να τιμά τον ουρανίσκο σας.